Vinn ditt publikum – START

Posted on

Velkommen-til-kurset

Ja, da er du i gang! Vi ønsker deg velkommen til kurset og til det samværet og samspillet vi skal utvikle til positiv læring og nytteverdi for deg fra og med 5. september.

Vi har stor tro på at dette kurset vil bli en interessant og nyttig opplevelse for deg, og at det vil komme deg til nytte på flere arenaer i livet. Det handler tross alt om å utvikle din evne til å kommuniser profesjonelt – og til å mestre de “instrumentene” som skal til for å nå frem til publikum.

Det første du bør gjøre er å laste ned hoved-kompendiet. Dette gjør du her 

last_ned_kompendiet

acrobat_pdfHoved-kompendiet foreligger i stående A4, Acrobat-format (pdf) og utgjør 190 sider – og viser 165 illustrasjoner (fotografier, grafikk og infografier). Filen er på 35 Mbyte, så vi anbefaler at du står på et raskt nett.

kindleHusk! Dette er et relativt stort dokument, og egner seg derfor ikke for nedlasting på en telefon! Du kan godt benytte et nettbrett, og da kan du lese innholdet direkte i det opprinnelige formatet på denne. Vi anbefaler deg imidlertid å laste ned app’en “Kindle” og lagre kompendiet i denne. Du vil da kunne betjene dokumentet som en fullverdig e-bok.

Det aller beste vil naturlig vis være å laste ned kompendiet på en laptop eller PC og skrive det ut på hullet papir. Sett deretter sidene inn i en perm.

permI denne permen vil du også kunne arkivere de øvrige dokumentene som vil bli lagt ut i kursets Facebook-gruppe i løpet av fremdriften. Og til slutt kan du sette inn den “konkluderende” Før & Etter-katalogen, slik at permen ender opp som et fyldig, samlet referanseverk med definisjoner, teorier, forklaringer og eksempler.

Vi foreslår at du deler inn seksjonene i permen slik:

  1. Hoved-kompendiet
  2. Plansjer, grafer og infografier
  3. Tilleggs-dokumentasjon
  4. Før & Etter katalogen
  5. Kilder og referanser
  6. Forslag til videre lesing

Meld deg inn i Facebook-gruppa her (klikk på symbolet):

Gruppa_Facebook_liten

Vi håper denne start-pakka vil fungere for deg – og at du allerede setter deg litt inn i stoffet når du har fått lastet ned kompendiet.

På gjensyn 15. november

Dersom du har tekniske spørsmål, kan du kontakte oss på: kurs@jobbenoglivet.no

Hilsen kurs-teamet

logo_jobben_livet_klarere

 

 

 

 

 

Comments

comments